Anmälningsblankett för Livs 3

 

Lev i vårt språk 3 

Livs 3 är en uppdaterad och modifierad version av Livs 1 instruktörsutbildning för finlandssvenskt teckenspråk. Utbildningen fokuserar speciellt på språklig medvetenhet, språkkunskap i finlandssvenskt teckenspråk, kultur och identitet samt språkvård och minoritetsspråk. Deltagarna kan även välja andra teman enligt intresse: språkinlärning, språkforskning, och språkplanering.

Livs 3 utbildningen består av 4 kurser. Varje studerande förbinder sig till att studera minst en kurs (Finlandssvenskt teckenspråk, 10 studiepoäng), tre kurser är valbara. 1 studiepoäng motsvarar ca. 25–30 timmar av studerandens arbete. Live/online träff för valbara kurser planeras i samarbete med kursdeltagarna.

Tidtabell publiceras i början av januari.

Huom! Humakin omat opiskelijat ilmoittautuvat Pepin kautta, ethän siis täytä tätä lomaketta.

Vänligen fyll i personuppgiftsblanketten. Personuppgifterna används för att skapa ett användarnamn åt dig till Humaks intranät Peppi och till den virtuella inlärningsplattformen.

Jag anmäler mig till följande kurser
Vi kommer att ha undervisning i flera språk. Vilka språk är du bekväm med att följa undervisning?

Obs! Fyll i blanketten omsorgsfullt och tryck därefter på spara ikonen (Skicka uppgifterna). Ifall det inte går att spara, kontrollera då att du har fyllt i alla obligatoriska fält. Fält som saknar eller har felaktiga uppgifter markeras i så fall med en gul varningstriangel.

 

Skicka