Henkilötietojen ilmoittaminen, Humak avoin AMK

 

Täytäthän alla olevat tiedot käyttäjätunnusten luomiseksi Humakin oppilaitosjärjestelmä Peppiin ja Hoodle verkko-oppimisympäristöön. Ilmoittaudu ensin verkkokaupassa opintoihin, tämän lomakkeen täyttäminen ei ole ilmoittautuminen.
Humakin omat tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua avoimeen ammattikorkeakouluun varatuille opiskelupaikoille.

Huom! täytäthän lomakkeen tiedot huolellisesti, paina ensi Jatka liitteiden lähetykseen, lisää mahdollinen alennustodistus ja paina sen jälkeen Tallennus valmis. Tarkistathan että olet täyttänyt kaikki pakolliset kohdat, muuten tallennus ei onnistu. Virheellisen/puuttuvan tiedon kohdalle tulee keltainen varoituskolmio.

Liitä tähän lomakkeelle “Todistus työnhaun voimassaolosta”, jonka saat TE-palveluiden Oma asiointi -palvelusta tai kuva eläkeläiskortista alennuksen saamiseksi. 

Alennus ei koske polkuopintoja, seikkailukasvatuksen osaamiskokonaisuuksia (Seikkailukasvatus taso 1, 2 ja 3) tai seikkailukasvatuksen lähiopetusta sisältäviä opintojaksoja.

Huom! kun olet täyttänyt lomakkeen, paina ensi Jatka liitteiden lähetykseen, lisää mahdollinen alennustodistus ja paina sen jälkeen Tallennus valmis. Tarkistathan että olet täyttänyt kaikki pakolliset kohdat, muuten tallennus ei onnistu. Virheellisen/puuttuvan tiedon kohdalle tulee keltainen varoituskolmio. Kun tallennus on onnistunut, saat siitä vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tietojen lähetys