Henkilötietojen ilmoittaminen, Humak avoin AMK

Täytäthän alla olevat tiedot käyttäjätunnusten luomiseksi Humakin oppilaitosjärjestelmä Peppiin ja verkko-oppimisympäristö Moodleroomsiin.

 

Huom! täytäthän lomakkeen tiedot huolellisesti, paina ensi Jatka liitteiden lähetykseen, lisää mahdollinen alennustodistus ja paina sen jälkeen Tallennus valmis. Tarkistathan että olet täyttänyt kaikki pakolliset kohdat, muuten tallennus ei onnistu. Virheellisen/puuttuvan tiedon kohdalle tulee keltainen varoituskolmio.

 

Henkilötiedot

Muistathan toimittaa todistuksen työnhaun voimassaolosta tai kopion eläkeläiskortista tämän lomakkeen liitteenä tai viimeistään 7 vrk sisällä ilmoittautumisen ja opintomaksun suorittamisen jälkeen avoinamk@humak.fi -sähköpostiin. Huomioithan, että väyläopinnoista ei saa alennusta eikä todistusta silloin tarvitse lähettää. 

Tietojen lähetys

Huom! kun olet täyttänyt lomakkeen, paina ensi Jatka liitteiden lähetykseen, lisää mahdollinen alennustodistus ja paina sen jälkeen Tallennus valmis. Tarkistathan että olet täyttänyt kaikki pakolliset kohdat, muuten tallennus ei onnistu. Virheellisen/puuttuvan tiedon kohdalle tulee keltainen varoituskolmio. Kun tallennus on onnistunut, saat siitä vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.